Mini-aanbod: De natuur kan je beste vriend zijn

  

  * AARDE * WATER * VUUR * LUCHT *

Op reis in Zwitserland besefte ik nogmaals tot diep vanbinnen hoe de natuur je kan vergezellen,  inspireren, je energie kan verhogen, je kan laten doorzetten, helpen loslaten, tot rust komen… En niet zomaar door er naar te kijken, maar door je te verbinden en een connectie te voelen. Ik doe dit al jaren op allerlei manieren en ik neem de kans om dit nu met je te delen.

Via de opnames per natuurelement kan je dieper contact maken met de natuur die overal en altijd aanwezig is.  

Je zal nog meer bewust worden van de kracht van de natuur door hiermee te gaan  experimenteren. De connectie wordt ook krachtiger door regelmatig te oefenen.  Ervaar het maar… de natuur rondom is er om ons in harmonie en in onze kracht te houden.

Als jij op mijn aanbod wil ingaan vul dan je gegevens op  het formulier in en schrijf 4.75 euro over op  rekening Lielemmens

BE49 9734 0889 7571

Vermeld hierbij je emailadres + “natuurelementen”

Wanneer je overschrijving zichtbaar is op mijn rekening stuur ik je onmiddellijk de 4 opnames door.

Veel succes ermee!

*Liesbeth

JA, Ik wil graag de opnames over de natuurelementen

14 + 15 =