About Me

Er zijn dromers en doeners, maar je hebt ook dromers die doen… Ik wil mijn missie in de wereld zetten; bewegend op mijn eigen ritme, de klank van emoties belevend, dichtbij mijn eigen natuur… Waar bleef ik zo lang? … je weet het, het is een proces…   NU sta ik er… ook voor jou!

Liesbeth Lemmens

Ik geniet van het onderweg zijn!

Ik voel me WELKOM in deze wereld!

Als vrouw, als dochter, als moeder, als partner, als therapeut, wil ik bewust groeien.  Elke rol vraagt me creativiteit en doorzetting om telkens mijn levensenergie hoog te houden en te handelen in zachtheid en positiviteit vanuit mijn hart.

Ik heb op mijn pad, doorheen 44 jaar, heel wat tools en methodieken ontdekt en toegepast -zowel bij mezelf als bij anderen- om mijn flow en wie ik ben te blijven voelen. Ik hou van de natuur, ik hou van speelsheid en avontuur.  Ik ben geboeid door het ritme, klank en kleur van alle culturen…      Dit alles inspireert mijn werk.

Hieruit vloeien onderstaande tools voort…

Tools en Energiebronnen

Er bestaan eindeloos veel methodieken, invalshoeken en culturen die ons vele handvaten bieden om aan onszelf te werken… het gaat mij vooral om welke manier bij JOU past, waar JIJ energie van krijgt om JOUW doel te bereiken

… en dat vinden we samen … “onderweg”

Klank en stilte

Jouw innerlijk Ritme, maar ook het ritme van de dag of van het seizoen 

Ademhaling en verbinding

Natuur & kleur  symboliek, rituelen & creaties

Locatie

Bosstraat 105      Hamont-Achel België

Contact

info@lielemmens.be

Wanneer

Op afspraak

WAAR

  • Bij jou aan huis
  • Bij mij in de tuin (zie foto)
  • Op een plek in de natuur
  • Online via Google-meet