Wat heerlijk dat ik je kan prikkelen met mijn aanbod “thuiskomen bij Jezelf”

Wil dit zeggen dat je op zoek bent naar je Zelf, naar meer zelfvertrouwen, meer energie, meer geduld, meer vertrouwen in het leven, naar meer betrokkenheid in je rollen als vrouw?  Dat je bewuster wil worden van wie je bent en wat je kan betekenen in je leven?

Ik voel diep vanbinnen hoe waardevol het is om dit te mogen aan te bieden.  Ik heb deze thema’s in mijn leven meerdere malen zelf en als coach ook samen met andere cliënten doorlopen.

Vandaar dat ik het NU als traject mag aanbieden aan alle vrouwen die tools zoeken om met deze verlangens aan de slag te gaan om steviger in je leven en in je rollen te kunnen staan!

Het traject “Thuiskomen bij jezelf” bied ik live of online aan en loopt doorheen een 4-tal maanden 

Hiervoor heb ik 4 waardevolle thema’s doorleefd en uitgewerkt.

Wat zal je bereiken?

Je voelt je achteraf zelfzekerder in elke rol, krijgt meer zelfvertrouwen, meer energie, meer geduld, meer vertrouwen in het leven, je groeit in bewustzijn en bent meer betrokken in je rollen die je als vrouw invult (en dat zijn er heel wat)

De vier onderdelen van jouw traject

 1. Bij jezelf komen, aarden, je krachtig en veilig voelen bij jezelf
 2. Je hart (openen, hierin verdiepen)
 3. Welkom voelen bij jezelf
 4. Welkom voelen bij anderen, welkom zijn in deze wereld…

Tijdens elke privé-sessie van max 1.5 uur gaan we aan de slag met praktische Tools om ons doel te bereiken. Klank, liederen, ritme, natuur, kleur, bewust bewegen, de chakra’s, meditatie&affirmatie komen aan bod.  Therapeutische meerwaardes van mij die je zal tegenkomen zijn mijn helende stem, creativiteit, zachtheid, intuitiviteit, rituelen, verbondenheid met de natuur, empathie en geduld zonder oordeel.

 

OPTIE A   – Kies je voor het Individueel traject

met Prive-sessies

KostPrijs; 445 euro  voor een project met een diepgaande waarde – hierboven beschreven- een opbouwend traject met professionele coaching op maat, verdeeld over 4 maanden.

De sessies kunnen op verschillende mogelijke locaties of bij jouw thuis doorgaan. Vraag hierover eventueel meer info@lielemmens.be

De groepssessie wordt gepland … Het zal een feestelijk moment zijn voor echt alle zintuigen waar alle tools worden ingezet en ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

OPTIE B – Kies je voor het Per Post – traject

KostPrijs Per Post traject: 125 euro (incl. verzendingskosten)

Je doorloopt dezelfde thema’s en ontvangt maandelijks per Post! een opname van een geleide meditatie via QR-code en/of mail, een gerichte oefening en een kleine waardevolle reminder

Via deze optie ja je tijdens het traject zelfstandig aan de slag met de 4 thema’s op het moment dat je dat zelf kiest (maar val je natuurlijk ook terug op zelfdiscipline en zelfverwerking.)  Maar alleen jij kent jezelf hierin! Weet dat een ruggesteuntje onderweg altijd in te plannen is…

Wat kan je naast vier thema-sessies nog extra verwachten?

 • Een kort kennismakings-gesprek via whatsapp van 30min. voor de start

 • 4 sessies van max 1.5 uur. Een boeiende verrijking en toepassing van de tools.

 • Bij elk thema hoort een geleide opname

  (Ook bij Optie B)

 • Na elke sessie krijg je een opdracht mee naar huis vanuit 1 van de tools om jezelf te leren observeren, je bewustzijn omtrent jezelf te vergroten

  (Ook bij Optie B)

 • Na twee weken mail ik even hoe het met je gaat en krijg je feedback.

 • Na elke sessie krijg je een symbolische reminder, iets dat de symboliek van de sessie actief houdt (Ook bij Optie B)

 •  Ik maak eenmalig een persoonlijk lied/mantra/een gezongen affirmatie voor je

 • EXTRA Dit waardevolle traject sluiten we af met een groepsactiviteit – een vrouwencirkel.  Inclusief voor alle deelnemers optie A, mogelijk voor deelmers optie B

 • Schrijf je je in voor dit waardevolle aanbod dan krijgt je bij de eerste maand een EXCLUSIEF uitgewerkt theeritueel met thee&kopje kado!

 

Inschrijven doe je in 3 stappen via onderstaand invulformulier 

 1. Vermeld je naam en “traject- Thuiskomen” met optie A of optie B
 2. Na het ontvangen van het inschrijvingsformulier neem ik contact met je –> Kies je voor optie A  dan plannen we een telefonisch intakegesprek + komen we de data en locatie overeen –>Kies je voor optie B dan wisselen we het adres uit.
 3. Daarna krijg je via mail het rekeningnummer om de overschrijving te doen.
 4. Nu zijn we klaar om dit bijzondere traject voor je Zelf te starten ***

7 + 14 =