Wat heerlijk dat ik je kan prikkelen met mijn aanbod

Theekopjes -met -een verhaal

Wil dit zeggen dat je op zoek bent naar een zinvol dagelijks momentje voor jezelf? Dat je op zoek bent naar je Zelf, naar meer rust en meer energie? 

Ik snap helemaal hoe waardevol dit is!

Schrijf je je in voor dit aanbod dan krijgt je een EXCLUSIEF uitgewerkt theeritueel dat aan al deze wensen kan voldoen.

Naast een origineel theekopje en heerlijke thee’s verwen ik je 5x via de post met een relaxatie-sound verhaal dat je elk moment van de dag kan beluisteren via een QR-code!  De inhoud is gericht op fysieke en geestelijke ontspanning via het openen van het Hart; openen, verzachten, verwarmen, thuiskomen zijn o.a. thema’s binnen de opnames.

Een kopje thee wordt een “rustpunt of oplaadmoment”.  Echt de moeite waard voor al je zintuigen, om je helemaal in het moment te brengen en je lichaam en geest te ontspannen op slechts 10 minuten per dag! 

In elke post zitten tips, meerdere opnames en een extra relax-kadootje om je ritueel compleet te maken.  

Zo word je 5 maanden gemotiveerd om een nieuwe gewoonte te creëren en geloof me, die laat je daarna nooit meer los!  Innerlijke rust = een gezonde verslaving!

Heel dit pakket kost slechts 55 euro plus 5×5 euro verzendingskosten binnen België en Nederland en wordt elke eerste woensdag van de maand verstuurd.

(Zie ik je maandelijks of woon je op mijn werk-traject woont vallen verzendingskosten weg)  

Via onderstaand invulformulier komt je inschrijving naar mij toe.  

Ik ben er zeker van dat dit een weldoende keuze is voor je Zelf en voor je Hart!

Van harte

Liesbeth

6 + 11 =